Övergången från sommar till vinter...

...visas inte bara på termometern. Det märks även i landets alla inomhushallar. I helgen var det bland annat seriepremiär för Kalmar Saints. Efter matchen kunde laget lägga till två poäng i serietabellen efter seger mot Jönköping basket.

 
Foto: Emil Johansson

Samma dag som inomhusidrotterna hade premiär spelade Kalmar FFs P95-96 DM final mot Östers IF på ett blåsigt Fredriksskans. Det blev seger för KFF med 4-0.


Foto: Emil Johansson

Fler bilder från matcherna finns på http://onemomentphoto.pixbox.se. Här finns även nya fotbollsbilder från Lindsdals herrars senaste hemmamatch.


Idolautografen


Foto: Anna Rydén

Kärlek till publiken och/eller kärlek till sin idol, temat är kärlek och detta är bilden som bidrar i tävlingen på denna blogg

Wikipedias defination av kärlek:
Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Kärleken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen.

Denna bild är just det wikipedia beskriver, att det finns kärlek till många ting inte bara det klassiksa med människa till männsika i en förälskelse. 


Sommarens festivaler del 2

Andra festivalen denna sommar gick av stapeln en helg mitt i juli. Platsen för händelsen var Bergkvara som ligger några mil söder om Kalmar.
Festivalen: Bergkvara Water Festival.
 För er som vet är Bergkvara inte direkt någon metropol och det som då chockerar en lite är att man under sommarens festival fick dit artister som BWO och Idolvinnare Kevin Borg. 
FOTO: Emil Johansson


Sommarens festivaler del 1

Sommaren 2009 har bestått av två olika endagars festivaler. Först ut att presentera bilder från är Palace Springbreak som gick av stapeln den 30 Maj.LazeeMando Diao


Innocent Rosie


Dragplåster nummer ett var självklart Hammerfall.


Höst


Hösten är påväg, denna bild är dock från i sommras under en cykeltur över Ölands vägar. Bilden är omgjort  till lite "höstigare" färger i Photoshop.

Bilden ligger med i en tävling på denna blogg.
Där kan du även gå in och rösta på vilket bidrag som är din favorit.


bloglovin
RSS 2.0